Wie is IL Fienile:

Ik heb het mooiste werk van de wereld, want wat is er mooier om van je hobby je werk te maken! Oude meubels opknappen? Geen probleem. Gewoon heerlijk in m’n oude kloffie schuren en schilderen. Een paar uur met kwasten in de weer geeft me nieuwe energie EN nieuwe ideeen 

Styling en interieuradvies geven voor een huis of kantoor? Al jaren wordt ik regelmatig gevraagd of ik kan helpen met de inrichting of mee kan denken met de verbouwing. Of ik nog ideeen heb? Natuurlijk, ideeen genoeg. Zet mij in een leeg huis en er komt vanzelf een idee.

Onze showroom is gevestigd in voormalige antieke paardenstallen midden in het centrum van het gezellige Gelderse Velp!

Kom gezellig langs,de winkel staat vol kleine brocantjes en home-deco. De koffie staat klaar!

Toedeloe 

Olga de Vries-Hendriks

Shoppen